اصفهان، بزرگراه آقابابایی، شهرک سلامت، فاز یک، طبقه دوم، کلینیک قلب و آریتمی تپش

سوالات متداول

سوالات قبل از تعبیه باتری

حین عمل آرام بخش و مسکن دریافت کرده و احساس ناراحتی خاصی نخواهید داشت.
بعضی اوقات وزن ژنراتور ICD را احساس خواهید کرد. در فعالیت هایی  با حرکت زیاد بدن، ممکن است وزن ICD را در قسمت فوقانی قفسه سینه حس کنید. تمام اینها، ممکن است پس از گذشت زمان کمتر مورد توجه قرار بگیرد.

این بستگی به نوع آریتمی و نوع درمانی که ICD اعمال خواهد کرد، دارد. خودتان را دراین موقعیت قرار بدهید که اگر دستگاه ICD ، شوک داد، چه کار باید بکنید. اگر ICD شروع به شوک دادن کرد، یک جای امن و ساکت پیدا کنید. بنشینید یا دراز بکشید. از افراد خانواده یا دوستانتان بخواهید تا زمانی که احساس بهتری پیدا می کنید، کنارتان بمانند . از دکترتان بپرسید که چه وقت باید در حین شوک گرفتن با او تماس بگیرید. به نزدیکانتان در این مورد راهنمایی های لازم را بکنید.

پزشک و پرستارتان بهترین افراد برای پاسخ به سوالات شما هستند. به علاوه، اگر خواستید بیشتر در مورد ICD ها بدانید، با سرویس پشتیبانی در شرکت تماس بگیرید.

فیلم آموزشی درباره انواع باطری قلب در همین سایت آماده بوده و با کلیک بر روی این لینک قابل مشاهده است.

در موادی که بیمار اختلال ریتم قلبی داشته که باعث شده قلب خیلی تند بزند. ICD قابلیت این را دارد که تعداد ضربان قلب غیرطبیعی را شناسایی کند و کاری می کند که این تعداد کمتر شده یا به حالت طبیعی برگردد. بعضی بیماران در کنار ICD از دارو درمانی نیز استفاده می کنند. دنبال کردن رهنمودهای پزشک، درصورتی که دارو تجویز شده باشد، بسیار مهم است.

بله، سازمان تغذیه و دارو آمریکا (FDA) و شرکت تنظیم و نشانه گذاری ابزار میگوید که ابزار پزشکی کاشتنی خاص میبایست از طرف کارخانه سازنده برای پزشک و بیمار کد گذاری شود. این عمل کارخانه سازنده را قادر میسازد اطلاعات دقیق و کاملی را در مورد بیمار و ICD و پزشک فراهم کند. ICD یکی از بیست ابزاری است که شامل این قانون میشود.

اطلاعات شامل :
• شماره سریال و مدل دستگاه
• آدرس، شماره تلفن
• نام و کد ملی شما
• تاریخی که ICD کار گذاشته شده است.
• بیمارستانی که ICD در آن کار گذاشته شده است
• نام پزشک متخصص شما و آدرس و شماره تلفن

بعد از اینکه اطلاعات ثبت نامی داخل مرکز اطلاعات پایه ما ثبت شد، کارت شناسایی شما آماده خواهد شد. کارت شناسایی شما شامل، نام، آدرس، شماره مدل ICD و لیدها، شماره سریال ICD و نام و شماره تلفن و آدرس پزشک متخصص شماست،  تا در هنگام عبور از محل امنیتی فرودگاه مشکلی پیش نیاید.

بله در فرودگاه، کارت هویت ICD خود را نشان داده و از مامورین بخواهید به صورت دستی شما را جستجو کنند. وسایل فلزیاب فرودگاه ممکن است فلز داخل ICD را ردیابی کنند و زنگ خطر را از کار بیاندازند. خیلی عادی از دستگاه ردیاب داخل ورودی فروشگاهها، کتابخانه ها، موزه ها عبور کنید. دراین محوطه ها که دستگاه ردیاب دارند زیاد معطل نشوید.

قوانین از کشوری به کشور دیگر فرق میکند. بهتر است در مورد قوانین کشور یا شهری که قرار است در آن ساکن شوید تحقیق کنید و سپس با دکترتان در میان بگذارید. بعد از این که در مورد وضعیت شما تصمیم گیری شد، بهترین کار این است که به توصیه های پزشکتان توجه کنید چون ممکن است رانندگی برای شما خطرساز باشد.  عموما دو هفته تا یکماه اول رانندگی نکنید ، حتی اگر بطور قانونی شما اجازه داشته باشید  ، اگر به شما گفته شده که رانندگی نکنید به پوشش بیمه خود نیز توجه کنید.

بله، این اطلاعات فقط برای کد گذای ICD استفاده م یشود.

کد ملی قسمت کلیدی اطلاعات است و باعث میشود در صورتی که ما تماس خود را با شما از دست دادیم یا شما را گم کردیم، شما را پیدا کنیم.

تا شش ساعت قبل از عمل چیزی نخورده باشید

قفسه سینه و کشاله ران و زیر بغل ها را کاملا شیو کرده باشید

داروها را با هماهنگی پزشک مصرف کرده و یا قطع کرده باشید

داروهای مستعد کننده خونریزی مثل وارفارین و ریوارکسابان و آپیکسابان باید قطع شوند.

کلیه مدارک قبلی همراه آورده شود.

زیورآلاتتان را خارج کرده باشید

این تصمیم گیری بستگی به پاسخهای نهایی تستهای فیزیولوژی شما دارد، اینکه شما چطور به ICD و درمان آن و دارو درمانی ها و دیگر متغیرها عکس العمل نشان میدهید. توجه داشته باشید که این ICD شما نیست که روی امنیت رانندگی شما تاثیر میگذارد بلکه اختلال ریتم قلب شما است که ممکن است باعث خواب آلودگی حتی از حال رفتن شما شود. از سرگیری رانندگی ممکن است برای شما یا دیگران خطرآفرین باشد. پلیس یا پزشک شما ممکن است بخواهند برای مدت معینی رانندگی را کنار بگذارید. این مسئله تا زمانی است که بررسی های کافی در مورد پاسخ شما به درمان انجام شود.

نوع پوشش شما باید راحت و معمول باشد. درنوع سینه ای (ICD هایی که در سینه جایگذاری می شود) باید سینه بندهای راحت پوشید. خانمها حتما سوتین استفاده نمایند تا احتمال جابجایی و خونریزی کمتر شود.

 

هدف برای این بیماران برگشتن به زندگی طبیعی است. تا آنجا که ممکن است درباره ICD و درمانی که ICD ارائه میکند، بیاموزید. مثلاً تمام اطلاعاتی که وجود دارد مثل بروشورها و نامها و …. را بررسی کنید. بدنبال این بگردید که اگر دستگاه در حال شوک دادن بود، شما چه کاری باید انجام دهید.
• بهتر است CPR (احیای قلبی ریوی) را یاد بگیرید.
• لازم است درحین ملاقاتهای پیگیری روزمره با دکتر، در کنار بیمارتان باشید.
• تلفن فوریتهای اورژانس را همیشه نزد خود داشته باشید. در ضمن با فرد موردنظر در مورد ICD صحبت کنید به ترسها و نگرانیهای آنها گوش دهید. تشویقشان کنید تا تحت حمایت خانواده یا دوستان افرادی که ICD دارند، قرار بگیرند.
• بدنبال گروههایی که ICD دارند بگردید.

رانندگی جهت دستگاه مشکلی ایجاد نمیکند بلکه بیماری زمینه‌ای فرد احتمال خطر را بالا میبرد .

بعضی از بیمارانی که ICD دارند، محدودیت های رانندگی دارند ، زمانی که ضربان قلب آنها خیلی تند می شود یا ICD در حال شوک دادن است، ممکن است احساس خواب آلودگی یا حتی بیهوشی کنند.

اگر درحال رانندگی بیهوش شوند، ممکن است تصادف کنند و صدمه ببینند.

تداوم ملاقات Visit بسیارمهم است. اگراینطور برنامه ریزی کرده اید که ۲ یا ۳ ماه یا بیشتر خارج از خانه و دور از خانه باشید، از دکترتان بخواهید داروهای کافی تجویز نموده و در صورت وجود پزشک دیگر در آن محل شما را یاری نماید. در صورت بروز مشکل به بیمارستان و پزشک محل مسافرت مراجعه و تمام مدترک را همراه داشته باشید.

بله ، اغلب بیمارانی که ICD دارند، آزادانه سفر میکنند. ICD شما زمانی که ضربان قلبتان خیلی تند شود، شوک خواهد داد. این باعث میشود که وقتی که از خانه خود دورید بیشتراحساس امنیت کنید. بهتر است در مورد سفر خود با دکتر  مشورت کنید

توصیه های ما:
• همیشه کارت هویت خود را همراه داشته باشید.
• به فکر موارد اورژانس باشید، (مثلاً اگر دستگاه شما چند بار متوالی شوک داد یا احساس راحتی نمیکردید.)
• درمورد ICD به همسفرانتان توضیحی بدهید. به آنها بگویید چه کارهایی لازم است انجام دهند و اگر دستگاه با انرژی بالا شوک داد یا شما بیهوش شدید بهتر است چه کار کنند.
• از دکترتان بپرسید که در شهر مقصدتان مرکز درمانی وجود دارد یا نه؟ و اگر شما سئوالی داشتید به چه کسی میتوانید مراجعه کنید.
• اگر نزدیک مرکز پزشکی نیستید، به مرکز فوریتهای دیگری زنگ بزنید تا ببینید چه کسی میتواند به شما کمک کند.

بله، کارت شناسایی شما طوری طراحی شده که همیشه همراه شما باشد، به این ترتیب در صورتی که نیاز به مراقبتهای پزشکی داشته باشید، اطلاعات بیمار همیشه در دسترس خواهد بود. کارت شناسایی ICD به شما کمک خواهد کرد به آسودگی سفر کنید. این کارت را در کنار کارت شناسایی خود همراه داشته باشید.

کنارش بمانید و تا جایی که امکان دارد، کاری کنید که احساس راحتی و آرامش کند. ICD کاری را انجام میدهد که قرار است انجام بدهد. فقط با او صحبت کنید. اگر بیمار پاسخ شما را نمیدهد یا بیهوش شده است با مرکز فوریتها تماس بگیرید. اگر قلب بیمارتان ضربان ندارد و شما CPR را بلدید، شروع به CPR کنید در تمام موارد، راهنماییهای پزشک را دنبال کنید و از او اطلاعات بعدی را بخواهید.

در صورت بروز شوک و حال عمومی خوب در اولین فرصت به مطب پزشک مراجعه کنید.

در صورت بروز شوک و بیهوش شدن یا شوک مکرر و حال عمومی نامساعد سریعا به اورژانس بیمارستان مراجعه نمایید.